Hogyan működik, mi is az a hajhosszabbítás?

Ugye Ön is elképzelte már, hogy egyik pillanatról a másikra gyönyörű hosszú hajkoronája lesz, amiből a legkülönfélébb frizurákat fésülheti. Sajnos kevés nőnek adatik meg a természetesen dús és hosszú hajkorona, azonban a legújabb hajhosszabbító eljárás segítségével senkinek sem kell lemondania a vágyott fürtökről.

Irigykedve nézi a sztárok hihetetlennek tűnő átváltozásait?  Kíváncsi, hogyan lehetséges két parti között fiús, szélfútta mini frizurából vadító sörényt varázsolni? Eljátszik a gondolattal, hogy milyen lenne hosszú hajjal nap, mint nap?

Mi tudjuk a válaszokat, és velünk a hajhosszabbítás nem elérhetetlen luxus többé. Legújabb hajhosszabbító technikánk alkalmazásával a beavatkozás minden hajtípuson elvégezhető és a lehető legtermészetesebb hatást kelti.

Velünk akár pár óra alatt stílust válthat. Válassza ki a hosszú frizurák széles választékából az Önnek tetsző stílust, a kívánt hosszúság esését, színét és sűrűségét, mi pedig megvalósítjuk elképzelését.


Hogyan készül?

Ha megtetszik egy rövid frizura, pár óra alatt már a kész hajkoronával hagyjuk el a szalont. Ha azonban újra hosszú frizurára váltanánk, akár hónapok, évek kérdése is lehet, amíg elérjük az áhított hosszúságot. És persze van, akinek sosem nő meg a haja annyira, amennyire szeretné, hiába minden szérum, pakolás és kitartás.

A legújabb speciális hajhosszabbító technikának köszönhetően szerencsére már senkinek sem kell hónapokig növesztenie és formátlan lófarokban hordania a haját, hiszen néhány óra alatt kívánságának megfelelően átalakulhat, és szinte új emberként nézhet a tükörbe.

A lehetőségek tárháza végtelen: korszerű, hőillesztéses technikán alapuló eljárásunk segítségével frizurájának hossza (50 cm-ig) és sűrűsége egészében, vagy akár csak egy meghatározott részen, tetszőlegesen változtatható.

A hajhosszabbítás során olyan speciális keratinnal illesztjük a hajtőhöz az eredeti hajból készült tincseket, amely nem tartalmaz kémiai anyagokat. A módszer így kíméletes, védi a saját tincsek épségét, tartós és megbízható.

 

Speciális hajhosszabbító eljárásunk előnyei:

 • Frizurája határozott volument, selymes tapintást, ragyogó színt és klasszikus hullámokat kap

 • Az illesztés észrevétlen, a technika egységes átmenetet képez a tincsek között

 • Az elkészült frizura teljes mértékben az eredeti hajjal megegyező árnyalatúra színezhető

 • Lehetővé teszi, hogy tíz különböző hajszínből válasszon, amelyek akár melírként is alkalmazhatók

 • Segítségével olyan tincsek képezhetők, amelyek a saját hajjal azonos tulajdonságokkal rendelkeznek, így viselésük biztonságosabb és kényelmesebb

 

Hogyan kell kezelni a meghosszabbított frizurát?

Ha az alábbi tippeket betartja, biztos lehet abban, hogy hosszú ideig lesz tökéletes állapotban a frizurája:

1. A hajmosáshoz könnyű sampont használjon. Szabados Iréne szalonjában a hajmosáshoz legalkalmasabb samponokat hajtípusok szerint is kiválaszthatja és megvásárolhatja.

2. A samponhoz kondicionálót is ajánljuk, ami a mosás után a haját lággyá varázsolja, és selymes fényt kölcsönöz a tincseknek.

3. A mosás és kondicionálás után a hajat a megszokott módon száríthatja, és kedve szerint variálhatja. Lehet sima, hullámos, vagy akár kontyba is feltűzheti.

 

Meddig viselhető?

A haj természetes növekedésének következtében két-három hónap után szükséges cserélni az illesztett tincseket. Az elhasználódott tincsek eltávolítása gyors, könnyű és nem okoz sérülést a saját hajban, ezért annak hosszúsága az eljárás során folyamatosan megőrizhető.

 

Mennyibe kerül?
Az árat az Ön igényeinek megfelelően alakítjuk ki, amit befolyásol:

 • a választott tincsek hosszúsága: 30 cm vagy 50 cm

 • a tincsek száma: 50 darabtól 200 darabig

 • a választott tincsek darabára: 600 Ft/tincs vagy 800 Ft/tincs

   

Szabados Iréne
Hajhosszabbítás - Lépésről lépésre

 • Facebook Clean
 • Twitter Clean
 • Instagram Clean