Hajvágó tanfolyam

1/2
legjobb fodrász
legjobb hajvágótanfolyam, legjobb fodrásztovábbképzés
hajvágó tanfolyam_női hajvágás

Egyéni, személyre szabott VIP hajvágó képzés, ahol csak te vagy a középpontban. Ha maximális figyelmet és a képességeidhez leginkább illő oktatást igényelsz, ami garantáltan biztosítja egyéni fejlődésedet, akkor ez a Te tanfolyamod.

hajvágó tanfolyam_intenzív tanfolyam

Intenzív, ugyanakkor hatékony tanfolyam azoknak a fodrászoknak, akik folyamatosan nem, de alkalomszerűen részt tudnak venni a budapesti Akadémia oktatásán.

 

hajvágó tanfolyam_női férfi hajvágó tanfolyamok

Hétvégi bemutatók és tanfolyamok 2016-ban kezdőknek, újrakezdőknek, ismétlésre jelentkezőknek,melyen az ABC Mátrix mindig változó 2 szabásmintája lesz bemutatva! A csoportos tanfolyamon babafejen gyakorolsz, melyet a helyszínen megvásárolhatsz

hajvágó tanfolyam_útmutató

Hol, mikor, mennyi ideig tart, mennyibe kerül, hány nap, hány tanóra, hány óra ingyenes gyakorlás, ingyenes csoportos előkészítő. Fontos tudnivalók a képzési program rendszeréről. tanrend, tanórák felépítése. Általános tudnivalók.

hajvágó tanfolyam_női frizura párok

Szupergyors és hatékony tanfolyam azoknak, akiknek minden perce be van osztva, és 2-3 napnál tovább nem tudnak távol lenni a szalontól.

hajvágó tanfolyam_női férfi hajvágó tanfolyamok pályakezdő

Frissen végzett vagy pályájuk elején álló fodrászoknak alakítottuk ki speciális Pályakezdő tanfolyamunkat, ahol kevesebb szabásmintát veszünk sorra annyi időráfordítással, ami a tökéletes elsajátításához szükséges.

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Blogger Social Icon
szabados-irene.jpg

A FODRÁSZOK FODRÁSZA

Nevét szakmai körökben már régóta ismerik. Ő volt 22 évig a L’Oréal Professionnel egyik vezető nagykövete, a fodrásztovábbképzés hazai  kiépítője.

Hajvagótanfolyamok.hu Intercoiffure Hungary

Előző - régi - nézet megtekintése.

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean